Συνεργασία Nikixeni Clothing & Accessories – Seguro

Κερδίστε διπλά από τη συνεργασία Nikixeni Clothing & Accessories – Seguro!

Με κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο από τη Seguro | Insurance Services, επωφεληθείτε επιπλέον έκπτωση 20% στα υπέροχα αξεσουάρ μόδας της Nikixeni Clothing & Accessories!

Η εταιρεία  Nikixeni Clothing & Accessories δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας από το 2010. Αναπτύχθηκε με γοργούς ρυθμούς και αυτή τη στιγμή προμηθεύει πάνω από 120 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο με τα προϊόντα της. Το μυστικό της επιτυχίας είναι το νεανικό ανθρώπινο δυναμικό με όρεξη και όραμα, οι προσεγμένες επιλογές προϊόντων και οι καλοί συνεργάτες.

Στη Nikixeni Clothing & Accessories θα βρείτε ιδιαίτερα αξεσουάρ με έκπτωση 20% που θα ολοκληρώσουν την κάθε σας εμφάνιση!

Η σειρά Nikixeni έδωσε μία νέα πνοή στην ελληνική μόδα εστιάζοντας στην ποιότητα και τη διαφορετικότητα. Παρακολουθεί τις διεθνείς τάσεις αλλά σχεδιάζει με έντονο το έθνικο στοιχείο.

Τα ενδύματα Nikixeni είναι πρωτότυπες λύσεις σε παιχνιδιάρικες γραμμές, και στόχο έχουν να παραπέμπουν σε διαφορετικό outfit εναλλάσσοντας μόνο τα αξεσουάρ.

Η ποικιλία σε τσάντες, εσάρπες, κοσμήματα και καπέλα δημιουργεί στυλ με θηλυκότητα, δυναμισμό, ρομαντισμό ή ταμπεραμέντο.

Την έκπτωση 20% στα προϊόντα της Nikixeni μπορείτε να την απολαύσετε αμέσως μόλις τεθεί σε ισχύ το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας!

Δώρο από εμάς, για εσάς!

Υπεύθυνα
Seguro | Insurance Services